Overlijden en uitvaartverzorging in Roden


Uitvaartzorg Noordenveld biedt sinds 2013 uitvaartverzorging in Roden.

 

 

'Afscheid nemen hoort bij het leven. Maar als we voorgoed afscheid van een dierbare moeten nemen, dan staat ons eigen leven even stil...'

 

 

Uitvaartzorg Noordenveld verzorgt begrafenissen en crematies in Roden en begeleidt families bij een Ter Beschikking stelling aan de Wetenschap in de provincies Groningen en Drenthe.

Wanneer een dierbare van u overlijdt, zijn er veel dingen die geregeld moeten worden. Terwijl uw hoofd er niet naar staat en emoties de boventoon voeren, moeten er in een korte periode veel keuzes worden gemaakt. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk een mooi en goed georganiseerde uitvaart kan zijn. Een goed afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene. Vanuit ons kantoor (en uitvaartwinkel) en bij de bezoekjes bij u aan huis wordt de gehele uitvaart tot in detail doorgenomen en voorbereid.

 

Uitvaartzorg Noordenveld Roden verzorgt ook met grote regelmaat een begrafenis of crematie in omliggende dorpen zoals Nieuw-Roden, Peize, Norg, en andere dorpen in de gemeente Noordenveld.

 

 

 

       

 

Overlijden en uitvaartverzorging in Roden
 

Wat te doen bij een overlijden in Roden?
Lees hier wat te doen bij het overlijden van een naaste.


 

Stap voor stap
Doorgaans zijn wij binnen een uur bij u thuis of in een zorginstelling. Bij u aangekomen zullen we stap voor stap, en in alle rust, alles met u doornemen. Het verzorgen van de overledene, de opbaring en waar en wanneer de uitvaart plaats moet gaan vinden. Het maken van de rouwkaart en het eventueel plaatsen van een advertentie zijn dan meestal de volgende zaken die geregeld moeten worden. Deze zaken gebeuren meestal op de 2e dag en verzorgen we in eigen beheer. In de dagen volgend op het overlijden is er dagelijks contact en zullen we samen met u de uitvaart in alle rust vorm gaan geven.

 

 

Past een kleinschalig bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit levert en transparantie en helderheid van kosten hoog in het vaandel heeft bij u? Neem dan gerust contact met ons op.
 Uitvaartzorg Noordenveld Roden is dag en nacht bereikbaar, 7 dagen per week: Tel. 050 - 211 1983.