Uitvaartvereniging in Peize
 

 

 

 


Een uitvaart kost veel geld. Gemiddeld al snel zo'n 5 tot 8 duizend euro voor een crematie of begrafenis. Wilt u lid worden bij Uitvaartvereniging Noordenveld Peize, dan betaalt u als volwassene niet jaarlijks maar slechts eenmalig â‚¬17,50 inschrijfgeld per persoon. U ontvangt dan van ons een 'Bewijs van lidmaatschap'. De begrafenis, crematie of ter beschikking stelling aan de wetenschap zal dan worden verzorgd door Uitvaartzorg Noordenveld.

 


Bij het overlijden van een lid, krijgen de nabestaanden tegen inlevering van het deelnamebewijs een korting van 20% op het tarief 'uitvaartverzorging' wanneer zij de uitvaart door Uitvaartzorg Noordenveld laten verzorgen. Voor kinderen onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis 'Gezinslidmaatschap' waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen leden. Na deze leeftijd kunnen zij zelfstandig lid worden door registratie en betaling van het eenmalig inschrijfgeld.


 

 

Veel gestelde vragen
 

 

Wie mogen lid worden bij Uitvaartvereniging Noordenveld Peize?
 

Iedereen in Peize mag lid worden.
Ook als u (ernstig) ziek bent, wij stellen geen voorwaarden aan gezondheid, leeftijd en of u elders verzekerd bent!

 


 

Waarom zou ik lid gaan worden?
 

  • Omdat u dan precies weet wie voor u de uitvaart gaat verzorgen en wat de geschatte kosten zijn.
     
  • U belt rechtstreeks met de uitvaartverzorger voor Peize zonder tussenkomst van een Call-center, verzekeraar of penningmeester.
     
  • U ontvangt naast de uitkering van uw verzekeraar ook nog eens 20% korting op het tarief 'uitvaartverzorging' van Uitvaartzorg Noordenveld.
     
  • Omdat onze verzorger Uitvaartzorg Noordenveld de kosten laag kan houden door geen marges en provisies te hanteren op de kist, de opbaring, het vervoer, de zorg, de bloemen, de catering etc.

 


 

Moet ik perse lid worden als ik mijn uitvaart door jullie wil laten verzorgen?
 

Nee, dat is niet nodig. U kunt dag en nacht bellen en wij staan altijd voor u klaar, ook als u geen lid bent. Wel is het zo dat u dan de korting van 20% misloopt. Alleen daarom al adviseren wij u om lid te worden en uw uitvaartwensen in kaart te brengen.

 

 

 

Ik heb reeds een uitvaartverzekering afgesloten (bv. Yarden, Monuta, Nuvema of Dela)
 

Heeft u al een uitvaartverzekering afgesloten, dan heeft u in de meeste gevallen recht op een geldelijke uitkering. Laat u de uitvaart door ons verzorgen, dan zorgen wij ervoor dat deze uitkering in mindering wordt gebracht op de eindfactuur. Naast deze uitkering ontvangt u van Uitvaartzorg Noordenveld nog eens 20% korting op het tarief 'uitvaartverzorging'.

Voor u is dit prettig omdat u weet wie de uitvaart gaat verzorgen. U heeft immers al in een eerder stadium contact met ons gehad voor het invullen van uw uitvaartwensen. En 1 telefoontje, rechtstreeks met de uitvaartverzorger, is dan voldoende..

 

 

 

Moet ik mijn kinderen ook aanmelden?
 

Voor kinderen van leden onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis 'Gezinslidmaatschap' waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen leden. Bij het bereiken van de 18e verjaardag vervalt het 'Gezinslidmaatschap' en kan voor het kind desgewenst een eigen lidmaatschap worden afgesloten. U kunt uw minderjarige kinderen bij het aangaan van het lidmaatschap aan ons doorgeven.
 

 

 

Hoe kan ik mij inschrijven en lid worden?
 

U kunt telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer 050 - 211 1983, waarna wij u het aanmeldformulier voor lidmaatschap toe zullen sturen. Daarnaast kunt u het formulier op werkdagen tussen 8.30 en 11.30 ook in laten vullen bij Uitvaartwinkel Westerkwartier in Leek. Bent u niet of te laag verzekerd, via ons kunt u aanvullend ook een uitvaartverzekering afsluiten.

 

 

 

Ons adres:

Tolberterstraat 39 te Leek (voorheen VVV-kantoor en naast notaris Huizinga & de Vries).

 

Website van de uitvaartvereniging:          www.uvnoordenveld.nl
E-mailadres van de uitvaartvereniging:    info@uvnoordenveld.nl


Kamer van Koophandel inschrijving:        73838586

 

 

 

 

 

 

 

Algemene bepalingen van deelname
bij Uitvaartvereniging Noordenveld

 

 

Artikel 1.

Bij een volledig door Uitvaartzorg Noordenveld verzorgde uitvaart van een lid van Uitvaartvereniging Noordenveld, wordt een korting op het tarief ‘uitvaartverzorging’ verleend van 20%. Afgenomen producten (kist, bloemen etc.) en diensten (vervoer, verzorging en opbaren) worden tegen inkoopsprijs door Uitvaartzorg Noordenveld in rekening gebracht.


 

Artikel 2.

Voor kinderen van leden onder de leeftijd van 18 jaar geldt een gratis gezins-deelname waarbij de korting 50% bedraagt van de korting voor volwassen leden.
Bij het bereiken van de 18e verjaardag vervalt de gezins-deelname en kan voor het kind desgewenst een eigen lidmaatschap worden afgesloten.


 

Artikel 3.

Voor het lidmaatschap betaalt u éénmalig inschrijfgeld van €17,50 per persoon (18 jaar en ouder) bij vooruitbetaling te voldoen.


 

Artikel 4.

Indien een bewijs van deelname verloren gaat, kan kosteloos een nieuw bewijs worden verkregen.


 

Artikel 5.

Bij overlijden van een lid moet ten spoedigste kennis worden gegeven aan Uitvaartzorg Noordenveld. Bij het regelen van de uitvaart dient dit bewijs van lidmaatschap overhandigd te worden.Artikel 6.

Het lid draagt zorg dat Uitvaartzorg Noordenveld binnen 6 maanden na overmaking van het inschrijfgeld in het bezit wordt gesteld van zijn/haar uitvaartwensen (Wilsbeschikking). De uitvaartwensen kunnen op elk gewenst moment gedurende de deelname worden aangepast.


 

Artikel 7.

Het bewijs van lidmaatschap van Uitvaartvereniging Noordenveld is uitsluitend geldig indien aan de voorzijde voorzien van een nummer van deelname.