Over ons

Uitvaartzorg Noordenveld verzorgt begrafenissen en crematies in de gemeente Noordenveld maar ook in de overige gemeenten van de provincie Drenthe en Groningen (o.a. onder de namen Uitvaartzorg Westerkwartier en Uitvaartzorg Haren). Wij komen zelf uit de omgeving en kennen de lokale gewoonten en gebruiken.

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om dicht bij huis afscheid te nemen van uw dierbare. Er zijn diverse locaties beschikbaar waar u bijvoorbeeld de condoleance kunt laten plaatsvinden. Voor het opbaren maken wij veelal gebruik maken van aula's in de regio zoals bijv. aula Roden, aula Leek, aula Marum, rouwcentrum De Boskamp te Assen, uitvaartcentrum Groningen of het nieuwe Ommeland en Stad in Eelderwolde. Uiteraard kan dit ook bij u thuis of in een verzorgingshuis. 

 Ons logo: De cirkel symboliseert het rustpunt van de ziel en het zinnebeeld van de eeuwigheid.
Uitvaartzorg in/en het Noordenveld komen hier samen..


overige betekenissen van 'de cirkel':

- eenheid

- heelheid

- oneindigheid

- het niets

- de leegte

- de absolute vrijheid

- door niets gebonden

- de schepping

 


 

De mensen achter Uitvaartzorg Noordenveld:

Uitvaartzorg Noordenveld is een kleinschalig uitvaartbedrijf welke zich richt op hoogwaardige en lokale dienstverlening. Naast Gerrie en Jacqueline (gediplomeerd uitvaartverzorger & eigenaar), heeft Uitvaartzorg Noordenveld bij ziekte en vakanties een samenwerking met collega uitvaartverzorger Peter Hendriks. Voor de laatste verzorging van de overledene (het zgn. "afleggen") maakt Uitvaartzorg Noordenveld gebruik van verzorgers van Van Bergen Uitvaartassistentie. Als spreekster maken wij gebruik van de diensten van Marga Geersing - Feeringa.